četvrtak, 29 oktobar 2015 09:54

alt

Dalila Moreno je bosanska Paris Hilton (VIDEO)Dalila Mujić, poznatija kao Dalila Moreno je bosanska starleta koju porede i sa Paris Hilton. Dalila je kao i Maca Diskrecija, Tuzlanka i ulazi u rijaliti "Parovi" kako bi je raskrinkala!

Pošto je očigledno da je Maca pala sa raspoloženjem, produkcija Hepi televizi je rešila da uvede nekog ko će je baš razdrmati.

Bosanksa Paris Hilton kažu ima sve tajne u malom prstu. Tvrde da je toliko atraktivna da je zaustavljaju na ulici, a u rijalitiju će razbiti još neke sterotipe, koji prate zgodne i lepe devojke.

- Popularnija sam od mnogih, ali nemam potrebu da se ikom dokazujem, rekla je bosanskim medijima Dalila. Ne zanima je sredina u kojoj se sve komentariše, jer bih u suprotnom bila u ludnici i crtala po zidovima. Jednostavno me nikada nije zaniimalo šta će da kažu tamo neki ljudi kojima se život svodi na Fejsbuk  i tračanje o ljudima kojima oni neće biti ni do kolena, pa čak ni u snovima.

Ružica teši tužnu Macu:


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop