subota, 19 novembar 2016 09:27

alt

Pevala deci pesme Lepe LukićGospođa Milka kaže da je deci pevala pesme Lepe Lukić i da su ih oni znali, a da ih je čak i Donald Tramp slušao, kada je Lepa gostovala u Americi.

Baku Milku Milisavljević je reporter TNOW, prve srpske internet televizije, zatekao na koncertu dive srpske narodne muzike Lepe Lukić. Baka Milka bila je, krajem sedamdesetih i osamdesetih godina, dadilja dva sina novog predsednika SAD, Donalda Trampa.

Ona je otkrila da je deci predsednika Amerike, Donaldu junioru i Eriku, često pevala pesme Lepe Lukić i da su im se svidele.

– Ja sam njima pevala, a oni, aplaudiraju uglavnom, sviđa im se. Putaju me šta je to “dva putića”, ja im objašnjavam. Pa, moram da objasnim, jedan put tamo, jedan ovamo – smeje se baka Milka.

Ova 85-godišnja gospođa kaže da je osam godina čuvala decu Donalda Trampa.

Gospođa kaže da je pevala pesme i da su ih deca znala, a da ih je čak i Donald Tramp slušao, kada je Lepa nebrojeno puta, gostovala u Americi.


Izvor: Telegraf

Foto: Youtube/Printskrin


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop