subota, 25 novembar 2017 09:25

alt

Sinoć su u vili Parova održane nominacijeRazlog zbog kog se Požgaj potresao je što, navnodno, produkcija nije ispoštovala dogovor da se vidi sa ženom.

Kako kaže to mu je bilo potrebno i to nije dobio a danima traži. Jako se potresao jer želi da se vidi sa njom da je pustio i suzu. Produkcija mu je objasnila zašto je to sada tako i pokušali su da stupe sa njom u kontak ali je nisu dobili jer je ona zaspala.Kako su mu rekli čuće se sa njom sutra a uskoro i videti.

Nešto kasnije, njegova supruga Ivana se uključila u vilu kako bi umirila svog supruga koji je večeras izuzetno emotivan zato što je nije video.

"Nemoj plakati ljubavi, došlo je do nesporazuma večeras. Ja sam bila tamo donela ti stvari nisam razumela da se vidimo. Sutra ćemo se videti ne brini ništa volim te", rekla je Ivana.

Aleksandar se još više potresao kako je čuo, nije mogao da progovori reč rekao je samo da ne želi ništa ovako javno i da će nasamo sa njom popričati o svemu.

Sinoć su u vili Parova održane nominacije.


Nominovan od strane geldalaca je Tin. Najviše glasova od učesnika je dobila Irma, a produkcija je glasala za Spaha, Ninu, Aleksandru, Snežu, Sandži i Vuka.Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (3)add comment

... said:

...
PA STA JE KRIMINALCU KOMUNISTICKI :)) PUKO SI KO p***a !!! PA ZAR TI NISI NAJBOLJI HAHAHAHAHAHA !!!!!!!!!
04. 12. 2017

Maca sekrecija@ said:

...
j**o TI ON MATER ! ! !
04. 12. 2017

Maca sekrecija said:

...
Pozgaj je u vili ZAKON
03. 12. 2017

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop