petak, 07 jul 2017 07:27

alt

Biološki otac Čabarkapa nije priznao dete


Finalista "Parova" David Dragojević usvojiće Magdalenu, trogodišnju ćerku Aleksandre Subotić, s kojom se venčao u rijalitiju.

S obzirom na to da devojčicu biološki otac Aleksandra Čabarkapa nije priznao, Davidu je put ka ostvarenju tog plana olakšan. A dok ne bude podneo svu dokumentaciju i zahtev za usvajanje, on će s Aleksandrom i, kako kaže, njihovom ćerkom otići na medeni mesec.

- Želim da Aleksandra i ja odemo na odmor, negde na more. Povešćemo i našu devojčicu jer želim da se bolje upoznamo. Ona je preslatka i divna i želim da joj pružim sve. Ni Aleksandra ni ona nisu zaslužile težak život. Želim to da promenim, da joj pružim ono što svako dete zaslužuje, očinsku figuru - rekao nam je David i priznao da mu je teško palo kad je saznao da devojčica nije priznata.

- Užasno mi je to što Magdalena nije priznata i vodi se kao da nema oca, a ima ga. Ja sam predložio Aleksandri da je usvojim, tačnije da je priznam i da se vodi kao moje dete. Pružiću joj sve što joj treba i biću joj otac u pravom smislu te reči. Čim malo dođemo sebi, Aleksandra i ja ćemo otići do opštine da završimo papirologiju. Ona je već moje dete! - kroz smeh je ispričao Dragojević za Kurir.

Izvor: Kurir.rs


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

Krezavi said:

...
David je pravi covek,svaka cast davide
07. 07. 2017

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop