sreda, 27 april 2016 15:13

alt

Tvrdi da njena ćerka ne može da ima seks sa njimMajka Ivone Negovanović Cuce, Ljiljana Negovanović, prvi put je progovorila o odnosu između Šabana Šaulića i njene ćerke. Tačnije, ona tvrdi da je Šaban Šaulić star i bolestan i da njena ćerka ne može da ima seks sa njim:

- Čovek je bolestan, star, više od prijatelja ne može da joj bude. Šta ona može da dobije od njega? Niti šetnje, niti more, niti provod, niti seks. Da li on nju voli ili ne voli ne znam, ali mogu da vam kažem da sam ja bila dete kad je on bio zvezda - priča pevačicina majka i dodaje da joj nije jasno zašto se mediji toliko bave Cucom:

- Više se piše o njoj nego o Ceci, ma popularnija je od Ćićoline. Svi se mi je**mo, ostajemo trudni, abortiramo. Koga briga što je Ivona trudna? Evo, pišite da se Cucina mama j*be sa Šabanovom Gocom i da je lezbijka. I ja mogu da naručim paparaca pa da se žvalavim sa Šabanom. Jeste li našli porno-snimak Cuce i Šabana? Je l' ste našli dokaz da je trudna? Je l' Šaban radio DNK test da se utvrdi očinstvo? Nema ničeg od toga - tvrdi Cucina mama.

Izvor: Srbija Danas/InformerPodeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

šakal said:

...
cuca cucka voli da se pucka
27. 04. 2016

ZORAN said:

...
LILI TI SI SE DOSTA NAHEBALA KAKAO SI RANIJE IZJAVILA,I DA JE SADA RED NA CUCKU DA SE HEBE.
27. 04. 2016

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop