subota, 25 jul 2015 10:37

alt

"Ovo je nemoguće. Uslovi su nemogući"


Pevačica Ivona Negovanović Cuca, koja je posle Parova ušla i u rijaliti Hotel Maldivi", ne snalazi se najbolje u zatvorenom prostoru, pa je noćas otkrila da joj je užasno i da već pet dana moli da joj se dovede psihijatar.

"Ovo je nemoguće. Uslovi su nemogući. Znalo se ranije kada se ide na spavanje, sada se ništa ne zna. Pet dana tražim da pričam sa tom ženom, da mi siđe. Svi me ignorišu. Znam šta sam se dogovarala u kancelariji, pa treba mi psihijatar da pričam sa njim", bila je nervozna Cuca, objašnjavajući da ne priča samo u svoje ime nego i da ostali takmičari nisu zadovoljni.

"Ne stidim se, moram da kažem. Ne možemo da uđemo u WC da vršimo nuždu. Mogu za mali da začepim nos, ali za veliku ne mogu da izdržim. Tražila sam da me puste da posle večere da odem do gore. Ovo su nemogući uslovu. I muškarcima nije lako da idu u taj WC koji samo stoje", želila se pevačica na uslove u hotelu.

Podsetimo, otkako je ušla u Maldive Cuca je nekoliko puta pokazala svoju agresivnu narav. Prvo je napala Miljanu Kulić jer ju je provocirala pevajući Šabanove pesme, pa Zmaja od Šipova kome je bilo drago kada je Matora ispala, a potom je zapretila ako još neko spomene Šaulića da će leteti glave.

Izvor: Kurir


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

oko said:

...
RIJALITI = SANATORIJUM ZA PROPALE TIPOVE I DROCE
(zatvorenog tipa)
25. 07. 2015

... said:

...
Cuj naslova, Cuca pukla. Pukla ona odavno, i gore i dole. I ne zovite je pevacicom
25. 07. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop