subota, 25 jul 2015 16:29

alt

Ranije smo bili bliski i često se družili (video)
Većina učesnika rijalitija "Hotel Maldivi" poznavali su barem jednog cimera i pre nego što su postali deo šoua. Tako su Ivona Negovanović i Saša Dinić otkrili da su ranije bili bliski i često se družili.

Cuca je u emisiji "Gola istina" otkrila da je Saša njen "bivši dever". Naime, Dinić je pobratim Radetu Čokanu, sa kojim je Ivona ranije bila u vezi. Ona je takođe razjasnila priču oko koje se podigla medijska prašina, odnosno zašto ju je Rade prijavio policiji,

- Vozio je me na snimanje i ostala su mi dokumenta u autu. Pošto sam posle snimanja išla kod sestre u Tuzlu trebala su mi dokumenta pa sam se vratila do auta. Nije želeo da otvori vrata, pa sam mu rekla da ću mu razbiti prozor, ali to je sve bila šala. Na kraju je zvao policiju, oni ga naterali da mi otvori vrata, i svi smo se smejali - ispričala je Ivona. Evo kako je Cuca reagovala na jedanj od novinskih članaka:
Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop