sreda, 17 maj 2017 08:09

alt

Potreban joj novac za snimanje novog filmaItalijanskoj glumici loni Staler – Ćićolini, mađarskog porekla, potreban je novac za snimanje novog filma, a najbrže će ga zaraditi ako uđe u neki rijaliti.

Ćićolina (65) prošle nedelje bila je u Beogradu zbog promocije filma, a uskoro bi mogla ponovo da se vrati u Srbiju zbog učešća u "Parovima", saznaje Kurir Stars.

Glumica, kojoj je pravo ime Ilona Štaler, u rijaliti televizije Hepi učiće sa svojim sinom Ludvigom Juniorom Kunkusom.

"Mog naslednika ne interesuje porno-industrija. On je zaršio umetničku akademiju i zanimaju ga rijaliti programi, i spreman je da bude deo ovog vašeg domaćeg rijalitija. U Italiji je već bio učesnik nekoliko programa tog tipa. A meni je potreban novac za novi film, pa mislim da bih ga kao učesnica rijalitija zaradila. Tako da ću se ubrzo vratiti u Beograd. Srbija me ionako podseća na Italiju", rekla je Ćićolina.

Gledaoci Happy televizije su je videli u Jutarnjem programu kod Milomira Marića gde je POKAZALA GRUDI!
Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

Nanogica PLACE sto NIKAD nece dostici SLAVU jedne DRAGANE MIRKOVIC, a kamoli da ode na cak EVROSONG kad ne moze da napuni ni najmanju rupu od kafane na IBARSKOJ MAGISTRALI. said:

...
I OPET SE PREDATOR PROSETAO DO FINALA I POKAZAO ZAPADNIM P****iMA KO JE GAZDA ! ! !

SRBIN!
21. 05. 2017

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop