utorak, 10 januar 2017 16:23

alt

"Da li je otac njenog deteta dečko njene majke?"U jučerašnjoj emisiji "Poligraf" u rijalitiju "Parovi" na intrigantna pitanja iz privatnog života odgovarala je Aleksandra Subotić. Ćerka Ljube Pantović otkrila je da li je u rijalti ušla da preživi, da li joj je njena majka idol, te da li je istina da je uvek bila u boljim odnosima sa ocem nego sa majkom.

Aleksandra je na prva tri pitanja tvrdila da poligraf može da se izmanipuliše, a na ova pitanja je odgovorila da nije tačno da je ušla da bi preživela, da je istina da je uvek bila u boljem odnosu sa ocem nego sa majkom, te da joj je zasigurno majka idol.

Sledeće pitanje je da li je tačno da je prekinula odnos sa ocem svog deteta, Subotićeva je odgovorila:

- Trenutno sam u rijalitiju i nemam kontakt sa njim. Poslednji put sam ga videla na suđenju. U početku sam planirala odnos sa njim, ali kada sam saznala da je osuđen na pet i po godina, to je nemoguće - iskrena je bila Aleksandra.

Međutim, svi su očekivali da konačno dobiju jasan odgovor na pitanje: "Da li je otac njenog deteta dečko njene majke?" To nije želela da preskoči, ali je produkcija "Parova" ipak odlučila da je tako bolje.

- Ovde će biti dvadeset pitanja: krenula sam na taj poligraf sa nekom dozom odbojnosti. Pitali su me da li želim neko pitanje da ubacim. I zamoliću za sledeći poligraf da odgovorim da li je on bio dečko moje majke - rekla je Subotićeva.

Dok je bila je na poligrafu, Vesna Rivas je bila najglasnija i optužila je da ne govori iskreno. Ona je skočila i pokušala da raskrinka Aleksandru.

- Mi smo zajedno bili u rijalitiju s njenom majkom pre četiri godine i nikada neću zaboraviti, prvi mesec dana, kada je Ljuba pozdravljala svog dečka Aleksandra iliti Saleta, i da ga je ostavila da joj čuva decu. I lepo je čuvao i sačuvao. Slala je srca i crtala je tamo po toaletu i po kupatilu... I znaš šta je strašno i nađeš se posle četiri godine u rijalitiju sa njenom ćerkom koja se pravi luda i priča se da li je ona bila tada, malo je glupo. Oni hoće da to izbriše kao da nije postojalo. Ti si majku sahranila, skinula si joj dečka, dok smo se mi tamo borile - rekla je Vesna.

- Da li ste vi meni bili u gaćama pa da znate s kim sam ja pravila decu?

- Da se setim, kada smo izašli iz rijalitija tu je bilo jurcanje, nisi smela da pogledaš majci u oči. Ovaj te krio, pa si živela sa njegovom ženom i decom.Vesna Raskrinkala Aleksandru Subotic-"da li je... by cheloboos

Izvor: srbijadanas.com


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (5)add comment

UUUUUU@ said:

...
A STA FALI SRBIMA?
SRBI BI TO MNOGO BOLJE URADILI NEGO TVOJI NESRECNI OBREZANI SIPTARI SA NJIHOVIM SMOKIJIMA.
13. 01. 2017

UUUUUU said:

...
OVDE SAMO PUSTITI ČETU NAPALJENIH ALBANACA PA DA IM UTROBE I MATERICE POKIDAJU, SEME VAM JEBBEM I KAMERU KOJA VAS SNIMA I TELEVIZIJU
13. 01. 2017

krezza said:

...
A je li to bila prva kita na kojoj si vristela ili si vec pre toga primila neki tuki?
11. 01. 2017

brba said:

...
kad se prvi put potrpala kad je vec u 16 dobila dete?
10. 01. 2017

said:

...
tako nas libo racku da li je trpac njene mame otac deteta ove subike
10. 01. 2017

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop