utorak, 29 mart 2016 14:49

alt

Farmerka iz šolje saznala da joj je veza u krizi
Farmeri su uspeli da za samo jedan dan urade poslove koje im je mentor Proka zadao da bi izbegli paklenu nedelju. Tu se videlo koliko sloga i rad znače na imanju.Međutim, nisu radili svi. Danas, kada je završio posao, Sani je gledao Ceci Jovanović u šolju.

– Au, koliko ti praviš probleme, i to sama sebi. Mnogo si neodlučna šta god da radiš – počeo je Sani, a bivša Modelsica ga je samo pomno pratila pogledom i tražila mu da nastavi.

– Hajde nastavi – rekla je ona.

Denser se nije zautsavljao pa je tako i dalje gađao pravo u centar.

– Pa to je što vidim. Šta god u ovom trenutku radiš, trebalo bi da prestaneš. Moj savet po ovome što vidim u šolji – rekao je denser, a onda dodao da je ona u velikom haosu.Cecu je prešla na konkretno pitanje, pošto ju je zanimao njen dečko.

– Hajde pogledaj mi ljubav, Igor se dečko zove – bojažljivo je rekla ona.Onda je Sani otkrio, ono što ona nije želela da čuje.

– Ljut je. Mnogo je ljut. Tačnije vidim ovde da je baš besan – završio je denser.

Bivša modelsica je samo uzela šolju u ruku, progutala knedlu i nastavila dalje razmišljajući šta da radi, i kakva je slika o njoj predstavljena napolju.Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

mladunce said:

...
da je sany gledao u wc solju posle njene defekacije video bi da joj je decko dao pedalu,tako da sada moze slobodno da se trpa sa filipom
29. 03. 2016

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop