Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
petak, 01 jul 2011 14:54

Folk diva se sa prijateljima šali na sopstevi račun, ispričao je stilista Saša Vidić!

 

 

Da i u nesreći uvek ima mesta za šalu najbolji je dokaz Ceca Ražnatović! Sigurno ste čuli vic o folk divi Ceci Ražnatović, koji glasi: “Šta kaže Ceca kada je zoveš na mobilni? E, i ona ga je čula i često ga prepričava svojim prijteljima. Tako kaže stilista Saša Vidić. On je za "Press" ispričao kako izgledaju zatvorski dani najpopularnije folk dive. Pevačica se ne ljuti na viceve, već i sama zbija šalu na svoj račun!

 

 

- Kada god je pozovem na mobilni telefon, ona mi odbrusi: ‘Sale, što me ne zoveš na fiksni? Kao svaki normalan čovek, i ona se teško privikava na konstantno sedenje u kući! Nas dvoje se čujemo svaki dan i normalno je posećujem kao i dosad. Međutim, ponekad izolacija ovakvog tipa može da bude i korisna. Njena situacija nije društveno prihvatljiva, ali je zato sjajan filter za lažna prijateljstva. Naravno, to ne važi za nas koji smo uvek bili pored nje, ali u ovim trenucima ona će shvatiti ko je uz nju kad je najteže - rekao je Saša Vidić.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (3)add comment

... said:

...
EJ CECO,SJASI VISE,MAJKE TI! PUN MI JE k***c VISE TVOJE FACE,GDE GOD SE OKRENEM
07. 07. 2011

MajaBGD said:

...
Kakva nesreca se spominje ,ne kapiram..Ovajdila se za par miliona i sad boze moj mora da sedi u kuci..
Ma idi bre
02. 07. 2011

NANOGICA said:

...
E OVAKO DRAGA D I V O, HAHAHAHA KO SE S TOBOM DRUZI LUDJI JE NEG DUZI.
02. 07. 2011

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop