četvrtak, 28 april 2016 08:35

alt

Mića izvređao igračicu Gogu Aleksić


Farmeri su na suđenju ponovo raspravljali o higijeni Cece Jovanović, a Marija Mijanović i Goga Aleksić su je napale, što je razbesnelo Lepog Miću i izvređao Aleksićevu.

"J.bala si se u poljskom WC-u koji je pun bakterija i g.vana, p.šala si i nisi oprala svoju p.čku, nemaš prava ništa da kažeš. P.čka ti smrdi na g.vna! Tvoja prljavština je toliko velika… Tvoja zaljubljenost u Filipa te košta obraza. Ti si prljava duša, prljavo stvorenje, prljava zlobnica! Ceca je za tebe dama! Sram te bilo, ološu jedan smrdljivi, g.vno jedno smrdljivo! Opet ćeš se u četvrtak j.bati sa kim stigneš!", urlao je Mića

Goga nije izdrži uvrede, pa se potpuno slomila i rasplakala.

"Sama sam kriva za greše koje sam pravila i sama ću nositi svoj krst. Meni je najvažnija moja majka, ovi ljudi ovde su mi nebitni, ja znam ko me čeka napolju. Mama, nemoj da se brineš što plačem, znaš da sam emotivac, ali ja ću junački izdržati sve u ovoj igri", jecala je Goga

VIDEO OVDE

VIDEO OVDE


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (5)add comment

Cacaca@ said:

...
Nije potreban ni mac ni bilo koje oruzje, samo Kristijan i bice miran kao insekt.
29. 04. 2016

Cacaca said:

...
Ovaj ružni Mićo , rugoba od čovjeka , toliko odvratnih rijeci može izgovoriti da mu nijedan mac , bilo koje oružje , ne može parirati ... Zar je to zabavni program ???
28. 04. 2016

plivac@ said:

...
Udavicu ga u bazenu.
28. 04. 2016

Dejan said:

...
Grbavi cekamo te napolju..
28. 04. 2016

... said:

...
ISFRUSTRIRANI ISKOMPLEKSIRANI IMPOTENTNI PRZULJ SA HEMOROIDIMA I TRULOM PROSTATOM I STRNDZOVKA CMARIJA KOJA GLUMI MORAL DOSAO U RIJALITI DA LECI KOMPLEKSE I DA SE SLIHTA SIZOFRENICARKI ZBOG KOJE JE JEDNOM BIO IZBACEN A SAD JOJ SE U ZNAK ZAHVALNOSTI SLIHTA A PREBACUJE MIKIJU DA SE ON SLIHTA!!!

KRISTIJANU NIJE SMEO DA PISNE!!! A SAD OCE DA NAMECE JEDNU BALAVU SLINU KOJA HOCE DA BUDE DRUGA JELENA GOLUBOVIC KOJA JE POKAZALA NEVASPITANJE,NEPOSTOVANJE,BAHATOST,SEBICNOST,ALJKAVOST I ALAVOST.
MALA SLINA JE POKUSALA DA SE UHVATI ZA MIKIJA KOJI CALE MOZE DA JOJ BUDE AL JE BRZO DOBILA PO NOSU PA JE ODMAH POCELA DA CMIZDRI!!!

PRIPAZI KLEMPAVI PRZULJU DA SE TAKO TAKO NE ZANESES PREMA MIKIJU JER ON KAO SVAKI FIN COVEK CUTI DOK NE PUKNE A KAD PUKNE MOZE DA SE ZAj**e PA DA TE UBIJE OD BATINA!!!!!!
28. 04. 2016

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop