Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
petak, 15 maj 2009 13:11
Posle dve godine svađe, u klubu Teatro došlo do pomirenja pevačice i medijskog magnata.
 
 
 
Nakon što se Ceca Ražnatović vratila na televiziju "Pink", usledilo je i lično pomirenje slavne pevačice i  Željka Mitrovića. Do izmirenja je došlo posredstvom vlasnika kluba "Teatro", Dragana Đokića, a u društvu se našao i Nenad Čanak.
 


- Tačno je, Ceca i ja smo se u četvrtak sreli u klubu „Teatro" i pomirili smo se - kaže Željko Mitrović za Press, i dodaje: - S nama je bio i Čanak, i ostali smo zajedno do četiri ujutru. Uspostavićemo poslovnu saradnju, normalizovati odnose, a Ceca će se na Pinku nadalje pojavljivati u zavisnosti od njenih i naših potreba. Ne bih da od ovoga pravimo spektakl i patetiku, niti da razmišljam o tome ko je za šta kriv, ali ljudski je praštati
- izjavio je Mitrović za list Press.
 
 
 
- Drago mi je da smo se pomirili i srećna sam što ćemo opet sarađivati. Ne bih da sad pričam o planovima koje imam i u koje će biti uključen i Pink, jer ne želim da bilo ko pomisli da smo se Željko i ja pomirili zbog planova ili iz interesa. U svakom slučaju, vreme nesporazuma je iza nas - zaključila je Ceca za dnevni list Press.
Foto: Press

Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (15)add comment
 1 2 > 

JEBAC KURVI said:

...
MA SVALERCINA BOLE GA k***c
06. 06. 2009

JEBAC KURVI said:

...
ALA GA JE DOBRO OBOJICI U ISTO VREME SAPUNJALA DOBRO...... ZATO DANASNJE PEVALJKE IZGLEDAJU VAKO "FIT" KAD SE NAJEDU SHITA NE MOGU GODINU DANA DA JEDU.
06. 06. 2009

coda said:

...
ma kakvi su ovo komentari budale ljigave,tresi k...... na drugom mestu sta ces ovde ako ti smetaju kojekakvi tracevi,bilo bi bolje da poj**es malo svoju mamicu pa onda se uhvati necije naravno ako ti bude dala
30. 05. 2009

Tvoja Podsvest said:

...
GLAS RAZUMA HAHAHAHHA BRAVO!
29. 05. 2009

milena said:

Napokon.
Drago mi je sto ce cesce biti na TV i bilo je ludost sto je nije bilo jer je najbolja i dugi niz godina nema konkurencije koja bi je i blizu ugrozila.
19. 05. 2009

Glas Razuma said:

...
Nego... Koga kara ovaj u sredini: Cecu ili Zeljka?
18. 05. 2009

IVANA Beska said:

...
CECA JE NAJBOLJA,UVEK CE I BITI..
A VAS SRDACNO POZDRAVLJAM...
17. 05. 2009

neko iz mase said:

...
E konacno da ponovo vidimo Cecine sise na Pinku.
Sta je Pink bez njenih mlecnih zlezdi: go k'c.
16. 05. 2009

x-men said:

pa ovo je strasno
j****a vas ceca majke vam ga nabijem opet ta k*******a na pinku o neeeeeee,,,....
16. 05. 2009

biljana said:

za cecu
ugodna saradnja na estradi
16. 05. 2009
 1 2 > 

Napišite komentar
Vaš komentar možete napisati ovde

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop