Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
ponedeljak, 15 februar 2010 12:22

Folk diva sa sestrom, dečkom i decom otišla na Kipar gde će provesti nekoliko nedelja.

 

 

 

 

Folk zvezda Ceca Ražnatović otputovala je sa dečkom Vladimirom Cvetkovićem i najbližim članovima porodice na Kipar, što je uslikao Kurir. Prvi put na odmor je sa sobom povela i dečka Vladimira Cvetkovića, a u avion su se ukrcala i njena deca Veljko i Anastasija, kao i sestra Lidija Ocokoljić sa sinom Viktorom i ćerkom Helenom.

 

 

 

Na Kipru je pevačicu i njenu pratnju sačekao zet Predrag, koji u ovoj zemlji profesionalno igra fudbal. Po sletanju i kraćem predahu od puta, Ceca i Vladimir proslavili su naveče Dan zaljubljenih u jednom tamošnjem luksuznom hotelu. Mnogi su ovaj nagli odlazak na Kipar (nije baš sezona odmora kao ni školskih raspusta) povezali sa najavom da će protiv folk dive biti proširena optužnica.

Foto: Kurir


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (15)add comment
 1 2

VB said:

...
@stole da do toga mi je,mislim da je glupo da me to pitas obzirom da ti furunishem staru svaki put kad si ti na netu....to znaci ceo dan :)
15. 02. 2010

stole said:

ej shupak
ej shupak, pa tebi je samo do toga, je li guzicaru?
15. 02. 2010

goranga said:

kraljica
ceco kraljice mislim da možeš i bolje
15. 02. 2010

VB said:

...
Oce li mu dati da je trpa u shupak?
15. 02. 2010

cccc said:

...
ceca boli te uvo imas para ))
15. 02. 2010
 1 2

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop