nedelja, 16 avgust 2015 15:15

alt

"Je li istina da si puk'o kad te je ostavio"


Učesnici "Maldiva" su besni na Brendona jer se svakodnevno žali produkciji Happy televizije, te ga zato uopšte više ne štede i iznose razne tajne iz njegovog života. Vuk Đuričić i Brendon ne prestaju sa svađama, a sad je došlo i do novih provkacija.

- Mali, kaži ko je Slavko? - pitao je Vuk Brendona.

- Je li istina da si puk'o kad te je ostavio i potrošio ti sve pare koje si zaradio radeći na brodu? Da li si zbog njega ušao u rijaliti da bi uzeo neki dinar i molio Slavka da ti se vrati? - nastavio je on, dok se Brendon branio kako to nije istina.

- Zato što si ljigav, glup, samoživ, otimaš nam hranu, uzeo si poslednje parče sira pa nismo mogli da obavimo zadatak i napravimo pitu, treba te je*bati u mozak stalno - vikao Đuričić.

- Osim što znamo ime tvog dečka, znamo još imena i prezimena nekih koji su te guzili i kojima si pljugao za 20 evra. Svakog dana ćemo iznositi po jedno ime, a kad ti ono što kriješ po cenu života budemo rekli, poželećeš da se obesiš o palmu - tvrdi Vuk, a njegove reči je podržao i Luka Spasojević.

On je dodao da se Brendon u "Maldivima" krije od nekoga kao i da je to najverovatnije pomenuti momak.

Brendon je nastavio u starom stilu, te je tako skakao, prozivao "pingvine sa Madagaskara", tražio losos i semenke lana, pokušavajući da ignoriše učesnike. Njegovo ponašanje je sve nerviralo, pa su svi redom počeli da ga pljuju, ne obazirući se što se zbog toga ide u izolaciju i smanjuje honorar. To su učinili Burek, Jovica, ali i ostali.

- Malog treba pljuvati, on je samo za pljuvanje - smejao se Vuk, koji je i druge bodrio da čine isto.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

Ana said:

...
Vuk je veliki ljigavac,los covek!IBrendon ih sve nosi na ledjima!Brendon prvo mesto!
16. 08. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop