utorak, 18 avgust 2015 15:13

alt

Ona je saznala za prevru i ostavila ga


Dijamond Kosti otkrila mračnu tajnu učesnika serijala „Hotel Maldivi“, na Hepi televiziji.Pošto je Vuk Đuričić otkrio da je Branislav Radonjić Brendon u rijaliti na Hepi televiziji ušao, kako bi zaradio novac i vratio se dečku Slavku, koji ga je ostavio onog trenutka kad više nije mogao da ga finansira, novu tajnu je otkrila i starleta Dijamond Kosti.

- Pošto si bezobrazan Brendone, onda ću i ja reći šta znam! – povikala je Dijamnod.- Iskuliraj, šta ti je – ućutkivao je Brendon, a kad je video da ne može, rekao je da su se njih dvoje dogovorili da ona nešto kaže.- Brendon je imao devojku Katarinu, sa kojom se zabavljao mesecima i koju je varao sa dečkom – rekla je Dijamond. – Ona je to saznala i ostavila ga je.

- Laže Dijamond – povikao je Brendon.- I priznao mi je da je zaljubljen u Tajsona –dodala je Dijamond.Ovo su svi potvrdili.- Jeste Brednone – rekla je Ejmi. – Vičeš na sve, svašta govoriš,  a šta god Tajson da zatraži ti odmah trčiš.Ustao je Tajson.- Što ne priznaš čoveče da si  gej? – pitao ga je Tajson. – Ja nikad nisambio sa muškarcem, to me ne zanima uopšte.- Neću da priznajem ništa. Njima je zanimljviije da pričaju i izmišljaju. Nije mi problem da kažem ako jeste, ali o čemu bi oni onda pričali i izmišljali dalje.

Izvor: Happy TV


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

GADSKROZ said:

...
DAJMOND JEFTINA STARLETA TJ.QURAVELA
18. 08. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop