Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
četvrtak, 04 septembar 2008 15:39

 Folk pevačica i gazdarica "Grand" produkcije Lepa Brena planira da počne sa izgradnjom velelepnog hotelskog kompleksa na Zlatiboru. U ovaj posao upustiće se zajedno sa suprugom Bobom Živojinovićem!


Brena i Boba

Naša poznata pevačica već godinama porodično zimuje i letuje na Zlatiboru, pa je sada rešila da spoji posao i zadovoljstvo! Naime, Brena počinje sa izgradnjom ogromnom hotelskog kompleksa, koji će biti stacioniran u samom centru ove planinske lepotice.

 

- Boba i ja pravimo veliki hotelsko-sportsko-rekreativni centar na Zlatiboru, a projekat se trenutno radi u Austriji. Želimo da na ovoj planini napravimo centar koji će da liči na svetske, odnosno da na jednom mestu možete pronaći sve. Posetioci će moći da se odmaraju, uživaju u ukusu prave domaće hrane i da se rekreiraju na svežem vazduhu. Pored svih ovih blagodeti nećemo preskočiti ni SPA centar. Sve to će se nalaziti u okviru hotelskog kompleksa koji ćemo sagraditi na Zlatiboru - ispričala je pevačica domaćim medijima.

 

 

 

Inače, ovo neće biti prva investicija bračnog para Živojinović na Zlatiboru. Naime, Boba već nekoliko godina u ovom mestu uspešno vodi kafić i diskoteku "Irish pub", koji je veoma popularan među mlađom populacijom.       

 


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (8)add comment

HOBIT said:

...
BNEMAM KOMENTAR ZA OVU BRENU
27. 02. 2014

KREZA said:

...
A MOŽE DA IZGRADI JEDAN HOTEL NA VRH MOGA QRCA
12. 08. 2013

angela said:

hi
jaaooj blago njoj...
22. 01. 2009

momo said:

jahorina
sve je super moze li jedan besplatan hotel
12. 01. 2009

momo said:

hhh
zzzzfefwsefsdfsfefefsfesefsefsefsfsfef fefsefesfe
12. 01. 2009

victor said:

...
zvezda-BAS JE TAKO
06. 01. 2009

zvezda said:

...
GRADI DA BI ZGRNULA STO VISE LOVE,POHLEPNA GUZICA MATORA,STO NESTO NE IZGRADI ZA DOBROTVORNE SVRHE.
27. 12. 2008

emilsali said:

fantasticno
samo me cudi zasto je projekat trebao u Austriji da se napravi(mozda se misli na arhitektonski)Jes da oni imaju svoje neke lepe stvari ali nemoze bas sve da se kopira
05. 09. 2008

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop