subota, 04 oktobar 2008 18:01
Glumica Branka Katić priča o Džoniju Depu i njihovom druženju na snimanju trilera "Public enemies" u Los Anđelesu!
 
 
 
 
Srpska glumica Branka Katić snimila je film sa holivudskom zvezdom - Džonijem Depom! Tom prilikom saznala je da slavni glumac ume da psuje na srpskom jeziku, što je naučio dok je radio sa Emirom Kusturicom film "Arizona Dream":
 
- Džoni je nestvarno talentovan i šarmantan. Bilo je pravo zadovoljstvo glumiti sa njim. Srpski je naučio dok je snimao sa Emirom Kusturicom, koga beskrajno poštuje i voli, i mnogo me zasmejavao sa pregršt naših duhovitih i posprdnih izraza koji, oprostićete, nisu prigodni da ponavljam - rekla je glumica. 
 
 
 
Radnja holivudskog filma "Public Enemies" prati priču o talasu kriminala tokom tridesetih godina prošlog veka koji su predvodili ozloglašeni gangsteri Džon Dilindžer, Bejbi Fejs Nelson i Priti Boj Flojd. Branka Katić igra Anu Sejdž, fatalnu damu u crvenom koja je čuvenog gangstera Džona Dilindžera, kojeg igra Dep, otkucala agentima FBI.
 
 

Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

maky said:

...
ma super bre brate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
05. 10. 2008

Vranje said:

...
Svashta...
05. 10. 2008

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop