Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
sreda, 07 oktobar 2015 11:32

alt

Jelena Krunić sve teže podnosi uslove na FarmiJelena Krunić sve teže podnosi uslove na Farmi, često izgubi živce, pa je tako prosula i vino po Maji Nikolić. Naime, Nikolićeva se rugala novom gazdi Radašinu kako ne zna da čita, što je iznerviralo Krunićevu.

"J.bem ti mater, marš smradino. Ti ne znaš padeže, on je gospodin za tebe, predsednik", odbrusila joj je Jelena, ali je Maja nastavila s provokacijama.

"Ti si seljanka. Sve što si radila na Farmi, piše napolju u novinama", rekla je Maja.

Jeleni je na to prekipelo pa je prosula vino po njoj.

"Šteta što me nije pogodila pa da tražim diskvalifikaciju. Imam i nagnječenje rebra od nje pa nisam tražila da je diskvalifikuju".

Podsetimo, Jelena je u jednoj svađi između Maje i Zorice gurnula pevačicu i tom prilikom joj nagnječila rebra. Nikolićeva je zbog toga nekoliko dana provela na kućnom lečenju.
Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

jao-pao said:

...

DOBRO JE DA SI PROSULA TO VINO, INACE DA SI GA POPILA,
BILA BI JOS LUDJA, STA SE MOZE, TAKAV VAM JE PROSEK U
RIJALITIJU
07. 10. 2015

... said:

...
Sta ocekivati od p orno glumice.
07. 10. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop