sreda, 12 oktobar 2016 07:59

alt

Jasmina želi da se oseća bezbedno


Pevačica i glumica Jasmina Medenica šokirala je goste jedne kafane kada se nedavno tamo provodila u društvu obezbeđenja.

Jasmina želi da se oseća bezbedno, pa je iz tog razloga ona angažovala lično obezbeđenje koje sa njom ide u noćne provode. Bivša farmerka voli noćne izlaske i ludovanja do zore, ali da bi bila bezbedna i da bi svakog momenta imao ko da pazi na nju, ona ja našla rešenje. Jasmina je pronašla momka koji će je voziti i gde treba i vraćati je nazad kući, koji će biti sa njom gde god bude trebalo.

- Preselila sam se na Novi Beograd u blokove. Ulica i moj ulaz su užasno mračni i par puta su se dešavale razne neprijatnosti ženama i devojkama. Nakon što me je napao manijak u lifu, ja sam odlučila da angažujem dečka koji će biti sa mnom kada mi zatreba. On me vozi gde treba, bude sa mnom celo veče i posle me vrati kući i ušuška u krevet - kaže Jasmina kroz šalu.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop