petak, 11 novembar 2016 10:09

alt

Povukla sa scene, danas je profesorkaPevačica Snežana Berić, mnoogo poznatija kao Ekstra Nena, imala je solidnu karijeru na srpskoj estradi, posebno tokom 90-ih godina prošlog veka. U međuvremenu se povukla sa scene, a danas je profesorka na univerzitetu Megatrend, gde radi kao asistent. Ona je pre nekoliko godina krunisala svoju akademsku karijeru doktoratom.

Nakon magistarskog rada "Rebrendiranje Beogradske filharmonije", Snežana Berić je na Fakultetu za kulturu i medije na pomenutom privatnom univerzitetu odbranila i svoj doktorski rad pod nazivom "Brendiranje u kulturi i globalizam".

Ekstra Nena diplomirala je na Akademiji umetnosti u Beogradu na temu "Muzika u dramskom teatru - kompozitor Zoran Hristić", a na Fakultetu za kulturu i medije univerziteta Megatrend već godinama radi kao predavač na predmetima Interkulturni menadžment i Menadžment u likovnoj i muzičkoj umetnosti.

Kako piše na sajtu pomenutog fakulteta, Berićeva je "autor više naučnih radova, prezentovanih i objavljenih na naučnim skupovima u zemlji i inostranstvu, iz oblasti marketing menadžmenta u kulturi i umetnosti". Rođena je u Beogradu 1960. godine, snimila je 11 albuma, a nastupala je na pesmi Evrovizije 1992. godine u Švedskoj. Objavila je tri knjige bajki i pesama.


Izvor: Srbija Danas


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

ludak milojko said:

...
au sneki daleko si dogurala.samo ko te je probio sneki14. 11. 2016

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop