petak, 07 avgust 2015 22:33

alt

"Volela bih da moj tata može da me gleda"


Otac Sanje Rilaković, Barbike iz „Maldiva“, osuđen je 2007. zbog trgovine ljudima na pet i po godina robije, a zatvorsku kaznu služi u Sremskoj Mitrovici.Gradimir Rilaković bio je u petočlanoj kriminalnoj grupi i pravio lažne pasoše, o čemu je za Kurir Stars posvedočila i njegova supruga Marina.

- Moj suprug je u zatvoru skoro tri godine i nadamo se da će zbog dobrog vladanja uskoro da izađe. On nema veze s trgovinom ljudima, nikada se u svom životu nije bavio kriminalnim radovima, samo je uradio pasoš i neke papire za tamo neku devojku. Znam da je suđenje dugo trajalo, on je samo međusobno povezao neke osobe, bio je saučesnik u falsifikovanju dokumenta. Upao je u to neko društvo, sređivao vize i dokumenta, i tako je uvršten u grupu koja je organizovana, ali s njihovim poslovima on nema nikakve veze - kroz plač otkriva Sanjina mama i kaže da je i njena naslednica veoma osetljiva na ovu priču:

- Moja ćerka je otišla u rijaliti nespremna, nisam znala da će se za ovo saznati. Sanja i ja smo veoma vezane za Gradimira i redovno ga posećujemo. Nerado pričamo o ovome, ali to ne znači da nismo uz njega. To što je Sanja pomenula u rijalitiju da joj nedostaje, sigurno joj je izletelo, ali nisam čula da je rekla da je u zatvoru. Obično kad nas neko pita za njega, kažemo da je na putu u Švedskoj - zaključuje gospođa Rilaković.

Izvor: Kurir


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

... said:

...
Ima li iko normalan u ovom rijalitiju?
07. 08. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop