petak, 16 oktobar 2015 15:36

alt

Gađala i polivala Staniju i Ivana vodomJelena Milošević napravila je pravi performans na Farmi, kada je vikala, vređala i pretila Staniji i Kristijanu.Balerina se ljutila na Kristijana zbog njegovog maženja sa Stanijom. Osetila se prevarenom i iskorišćenom.

"Sedam nedelja ćutiš. Oboje ćutite sve vreme da ona zna sve o svima. Ja ti opraštam sve vreme. Neću da se ponašam više kao majmun. Neka ti ona, ionako izgleda kao majmun. To ti je pad, od mene ka njoj", rekla je Jelena i krenula da saziva sastanak, sve vreme urlajući.

"Hajmo sad svi, Stanija, Onanija, sad svi sastanak, da vas vidim! Nemojte da se folirate svi više. Moram da sazovem sastanak za bitange, šljamove... Šta žderete sad", pitala je farmere koji su je samo pogledali.

Nije prestajala sa prozivkama i uvredama.

"Seljačino, lupi joj prstenjak. Sram te bilo. Zapamtiće dan kad se rodila i ti i ona. To što si radio sinoć i što si radiš već 7 nedelja... Što radiš sa trojkom.. Ja te puštam. Sinoć me praviš budalom pred celim auditorijumom. Ima da sedite sad svi ovde. Ovde se lupaju prstenjaci", vikala je Balerina svima.

"Svi ste se preigrali ovde. Sinoć kada smo pre ili za vreme igre ležali na krevetu, ja sam radila vežbe, a on je preletao iz kreveta u krevet. Neću više da vas vidim, ni tebe ni nju. Neću više da me upotrebljavaš. Zašto je sinoć se čulo "aaaaa" sa Stanijom. Povela se neka priča, pošto je Stanija, ustvari Onanija ili raspala ku.va, ne znam šta je", pričala je nepovezano.Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop