nedelja, 08 novembar 2015 10:08

alt

Otkako je otišla sa Farme, Jelena je očajnaJelena Milošević, poznata kao Balerina, planira da sledeće nedelje poseti ženu Kristijana Golubovića - Ivanu. Ona će otići u Kraljevo kako bi joj lično objasnila šta se dogodilo između nje i kriminalca koji joj je slomio nos.

Glumica koja je zbog ovog incidenta napustila Farmu i odbija da se vrati u rijaliti i pored ucena Pinka, poverila se prijateljici kako želi da se suoči sa Kristijanovom suprugom.

- Otkako je otišla sa Farme, Jelena je očajna. Njoj je i dalje stalo do kriminalca, ali kada je pročitala šta se sve pisalo o njoj i njemu, odmah je želela da sedne u kola i ide u Kraljevo kod njegove žene Ivane... Pre svega zato što ju je Kristijan na to naterao jer joj je stavio do znanja da se neće dobro provesti ako ga supruga bude ostavila zbog nje - otkrila je Jelenina drugarica za "Kurir".

Njeni roditelji se protive da ona ide kod Golubovićeve žene, jer smatraju da je on taj koji supruzi treba da polaže račune. Pošto Balerina odlazi svakog dana kod lekara na kontrolu zbog slomljenog nosa, ona će na put do Kraljeva verovatno krenuti u toku naredne nedelje.


Izvor: Srbija Danas


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

ma said:

...
nije moguce? ma sta nam napricaste? Au, jao ,cccc ..
09. 11. 2015

... said:

...
Jos jedna sapunica Sulejmana Velicanstvenog koji je umislio da je Bog.
08. 11. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop