utorak, 22 septembar 2015 10:22

alt

Maja Nikolić je novi gazda (VIDEO)Dan posle izbacivanja sa farme bivšeg policajca Lepomira Bakića on im je posalo pismo u kome je za novog gazdu izabrao Maju Nikolić, ali je takođe uputio i oštro pismo svim farmerima.- Farmeri, licemeri, dupljaci i lažovi. Ovih 25 dana pamtiću ceo život, zaista mi je žao što nisam kao ja. Svi ste dvolični. Srećan sam što nisam deo ovog programa i ljudi koji su šljam. Nisam licemer, a odbranio sam obraz časnog policajca, napisao je u svom kratkom pismu Lepomir.On je dodao da mu je čast što je za vreme boravkana farmi upoznao legende kakve su Novica Zdravković, Milić Vukašinović, Bojana i Maja Nikolić.

- Hteli priznati ili ne Maja Nikolić je doktor za realiti i sve vas je namagarčila, uživajte, napisao je na kraju svog pisma Lepomir Bakić i dodao da je za novog gazdu izabrao Maju.Posle završetka čitanja pisma Kristijan Golubović je samo kratko prokomentarisao: " Lepomire ti si pravi debil i dobro da si otišao odavde i dodao da je Bakić glupson.U uvodnoj reči kao novi gazda Maja nikolić se zahvalila Lepomiru i rekla da je očekivala da novi gazda bude Bojana ili ona. Ona je pohvalila Lepomira i zatim pozdravila novog farmera Lepog Miću.


Pismo diskvalifikacijaPismo o postavljanju novog gazdePodeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

Lady Gaga said:

...
Mićo Srbine!
Srbija je uz tebe!
Veliki pozdrav za velikog i pravog Srbina, koji kaže ono što svi mi mislimo, i koji brani dostojanstvo Srba, jer niko ne sme da vređa Srbe u sred Srbije, a ponajmanje neki obrezani štrokavi dođoš iz p@čke materine fderalne, koji je, po starom i lošem običaju svojih predaka prodavaca vere za večeru uvek nekom virio iz bulje, ovoga puta iz prkna nezapranog međeda Zlorice Čmarkowich.
I nadam se da je upravo nju pogodila vangla u glavu.
A Ivan je đubre beogradističko,narkoman koji i ne zna kom narodu pripada i da su Srbi iz Republike Srpske pojam za talog iz kruga dvojke.
Kome god se ne dopada ovo što Srbi Mića i Maja govore, hinaus bre, put pod noge i sendvič u ruke, i idite da vas oči naše više ne vide.
I šta ste svi vi skočili zbog vređanja na nacionalnoj i verskoj osnovi.
Svi koji su sinoć od strane Miće i Maje isprozivani, nit imaju veru nit su nacion.
Još jednom,
Mića i Maja do pobede,
a Bojani savet da tuži onu raspalu Zloricu Čmarković.
22. 09. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop