subota, 01 decembar 2018 08:37

alt

Otkrila svoju tužnu životnu pričuBranka Pavlović, poznatija kao baka Linda, ušla je večeras u "Parove".

Naime, baba Linda je preko noći popstala internet senzacija, zvog rečenice koju je izgovorila prilikom otvraranja poznatog internet lanca u Srbiji, "Lidla".

Pre milionskim auditorijumom, popularna baka, priznala je šta se desilo tog dana, nakon čega je spktakularan internet snimak obišao celu Srbiju:

- Pečenjevac sam krenula i stigla pred hipermarket, pitali su me novinari, rekla sam šta sam rekla. Otišla sam u nadi da ću da osvojim poklone,međutim, dogodilo se nešto drugačije. KAd je krenuo haos, ljudi ssu preskakali jedni preko drugih, kolica preko kolica. Uspela sam da uzmem tri pileta, koja su koštala 120 dinara. Kasnije sam ih slatko pojela, koliko sam se borila za njih - objasnila je baka Branka.Pored objašnjenja kako je preko noći postala najpoznatija žena u Srbiji, šokatne priče da je opljačkana, priznala je pred milionskim auditorijumom tužnu životnu priču:

- Udovica sam, sama sam već godinama. Sama podižem decu i borim se sama. Bavim se poljoprivredom i vodim jedna običan život na selu... - objasnila je i rastužila učesnike "Parova". Gospođa Branka nije se libila da prizna da je prvi put nakon 30 godina došla u Beograd, a da je prvi put noćila u hotelu.

Nakon što je pred milionskim auditorijumom objasnila je šta se desilo tog dana ispred hipermarketa, nakon čega je postala najpopularnija baka u regionu,ali je podelila i šokantne detalje iz prošlosti:

- Lopov mi je ušao kroz prozor, ukrali su mi 200.000 dinara, celu ušteđevinu od poloprivrede i dragocene stvari - objasnila je.

Izvor: Happytv.rs


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop