subota, 29 septembar 2018 06:45

alt

U vili Parova nastala opšta panika
Nakon što su Benjaminu Spahoviću pušteni komentari publike, gde su uglavnom bili loši komentari, ljutitim stavom otčao je do garderobera.

Niko se nije nadao šta će se potom desiti kada bude izašao iz prostorije. Dok je izlazio, učesnici su primetili da drži nešto u ruci, povređen komentarima, ali i pitanjima novinara.

Pošto je izašao, opšta panika nastala je u vili. U ruci nosio je pištolj, uperivši u sve takmičari, svi su počeli da beže gde su stigli.


alt


Uhvativši novinarku, povukao ju je za ruku i krenuo da je izbaci na vrata, ali u tom trenutku ostali cimeri su ga pratili pokušavajući da ga smire.

Đorđe Tomić prišao mu je i udario i time ga onesposobio, jer se onesvestio. Ali tu nije kraj haosu, nakon što je obezbeđenje odreagovalo i izvelo Benjamina, Dini se slošilo jer joj je stavio pištolj, pa je doživela šok. Bacajući se po bodu od straha, gušila se zbog celog događaja.Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop