četvrtak, 04 maj 2017 17:13

alt

AVA: "Sve što je sudac čitao nije točno"Ava Karabatić na sudu u Splitu dobila je šest meseci uslovne kazne zato što je, zajedno sa majkom Sanjom i bivšim dečkom Špirom Miličićem, ucenjivala profesora Živka Nižića.

Ava je, naime, tražila 9.000 evra od profesora zbog lascivnih poruka koje je dobijala. Presudom koja nije pravosnažna (iz 2010.) Ava i nena mama su oslobođene krivice, a Špiro je osuđen na dve godine i sedam meseci zatvora.

Prošle godine počelo je novo suđenje, a u međuvremenu starleta je prekinula vezu sa Špirom koji je na prvom suđenju preuzeo krivicu na sebe.

Starleta je, inače, bila van sebe i u sudnici je vikala:

- Do sad nisam imala ni prekršajnu prijavu. Nije mi bilo teško da slušam obrazloženje presude. Još prošli vikend rekla sam tati da imam loš predosećaj. Uz gastritis, dobila sam i krvarenja. Svakako ćemo se žaliti na presudu - rekla je Ava i objasnila da "sve što je sudac čitao nije točno".


Izvor: 24sata.hr


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop