petak, 14 avgust 2015 21:34

alt

Anabelu je juče fizički napala "Kobra"U hotel "Maldivi" je nedavno ušla Anabela Šćekić Tigrica koja je već danas napustila rijaliti i dobila kaznenu odredbu. Nju je produkcija Happy televizije tužila zbog nepoštovanja ugovora.

Anabela je odlučila da ne nastavi svoju borbu za prvu nagradu od 70.000 evra u rijalitiju "Maldivi", čime je ostala bez honorara, a zbog nepoštovanja potpisanih odredbi moraće da plati visoku kaznu. Nakon jučerašnjeg sukoba sa Jelenom Milovanović Kobrom, ona se predomislila i rešila da izađe. Budući da pravila nalažu sledeće - Tigirca je razgovala sa stručnjakom, a lekar je ustanovio da joj nije potrebna nikakva terapija.

To bi značilo da je sposobna za učešće u rijalitiju, prema čijem pravilu posle nominovanja i sa najmanje glasova publike, bivaju izbačeni, ili ih produkcija diskvalifikuje zbog kršenja pravila. Medicinska sestra je izbila u javnost posle afere sa Dejanom Popovićem Tigrom, kojeg je optužila da ju je primoravao na seks. Ona će možda morati da plati 20.000 evra, koliko iznosi kaznena odredba, jer su advokati Happy televizije podneli tužbu protiv nje.Anabela je napustila reality, kako saznajemo!Ona je jutros odvedena kod doktora, nakon cega joj je recene da moze da se...

Posted by Maldivi - Happy on петак 14. август 2015.Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

... said:

...
Naravno. Znas kad bi im ja platila tu lovu, za kaznu? Nikad!
Devojka je istraumirana,presela joj njihova nagrada.
Nego, zna li iko zasto je ona ludaca odjednom onako zverski udarila?
17. 08. 2015

Heloou said:

...
Postoji onligacioni odnos iznad ugovora i ustav i povelja ujedinjenih nacija. Niko nema prava da ugrozi osnovna ljudska prava. Jel su to isti doktori koji su i za psihopate koji su ušli u emisiju Maldivi dali potvrde da su zdravi, pa tako zdravi fizički zlostavljaju napadaju nasrću javno pred tv kamerama. Hepu tv i produkciju Maldivi treba da tuži ona jer su je doveli u kontakt sa monstrumima psihopatama a iste psihopate su i u RRA koja nadgleda rad nacionalnih televizija, Srbija banana republika šta se radi idiotizam na delu uveliko.
15. 08. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop