Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
petak, 19 februar 2010 16:34

Ćerka Milorada Vučelića ostavila slavnog glumca zbog različitih pogleda na svet.

 

 

 

 

Ana Vučelić i Sergej Trifunović definitivno više nisu u vezi. Iako se u javnosti to od ranije špekulisalo, oni su raskinuli tek pre par meseci, a kao razlog izvor list "Alo" navodi da im je veza bila opterećenje, pa čak i mučenje, a imaju i različite poglede na budućnost.

 

 

- Italijan sa kojim je sada u vezi je dugo u njenom životu. Upoznala ga je za vreme studiranja u Švajcarskoj. Mislim da su sve vreme gajili simpatije jedno prema drugom. Koliko znam, sad se svakodnevno čuju i viđaju se kad god imaju prilike - rekao je izvor blizak Ani.

 

 

- Nismo zajedno već neko vreme. Sergeju želim mnogo uspeha u daljoj karijeri jer je talentovan i uporan dečko, a o svom trenutnom emotivnom životu stvarno ne bih želela da pričam - rekla je Vučelićeva za devni list "Alo".

Foto: Alo


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (8)add comment

ndrangeta said:

...
lopov kao i njen tatica koji je sve posteno zaradio
31. 08. 2010

topik said:

...
Eto ti ga na...
20. 02. 2010

baksuz said:

...
hvala bogu da ga je ostavila, inace bi ceo zivot vukla parazita za sobom. sergej je tolika stekara i njemu je najvece zadovoljstvo da se ogrebe za cigaru,za pice a cesto i za nesto vise. ne sumnjam da je ona sve placala... mnogo gadan lik,dobro je pobegla
20. 02. 2010

protej said:

...
Bese njen tata se zabavljao sa Slobom pa su raskinuli i opet profurali i onda je Slobo umro!
19. 02. 2010

VM said:

...
Ova djevojka je stvarno previse lepa za Sergeja.
19. 02. 2010

nepoznato said:

sergej i ana
trebao je i on nju da sutne
19. 02. 2010

sanj@ said:

...
Samo naprijed djevojko šta će ti on.
19. 02. 2010

wauuu said:

...
OSETILA ZABARSKI k***c I VOZDRA SER GEJU SHABANE O HA HA HA HA HA !!!
19. 02. 2010

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop