utorak, 13 oktobar 2015 15:19

alt

"Skoro svi njegovi prijatelji su gejevi"


Nakon što se na imanju u Lisoviću potegla priča da je Vlada Stanojević gej i da se u wc-u ljubio sa muškarcem, njegova bivša supruga Ana Marija Žujović je prokomentarisala tračeve sa "Farme".

Ana je objasnila da je sumnjala u Vladino opredeljenje, ali da je kasno saznala da je gej.

- Dok smo bili zajedno, to je vešto krio. Međutim, seks s njim bio je očajan. Odrađivala sam ga. Kad me je verio, moje prvo pitanje je bilo ko sve zna da mi je dao prsten. Kada mi je rekao da je svima javio, nisam mogla da kažem "ne". Mogla sam samo da odugovlačim sa svadbom - rekla je fitnes prvakinja za Blic.

Ana je dodala da ga je često pitala zašto se druži sa gej muškarcima.

- Priče da je Vlada gej čula sam mnogo puta. Da sam ranije to znala, ne bih se upuštala u ljubavnu romansu sa takvim muškarcem. Skoro svi njegovi prijatelji su gejevi. Na moje pitanje zašto se druži s njima, uvek je odgovarao kako je ovo 21. vek i da se s njima druži zbog posla. Govorio je da gejeva ima svuda oko nas i da je normalno da ih ima i među svojim prijateljima - objasnila je Ana.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

Jela said:

...
Nista ovoj curi ne verujem.
13. 10. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop