Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
četvrtak, 03 septembar 2015 08:35

alt

Za bivšeg supruga, Ana nema lepih reči


Ana Marija Žujović je zgrožena ponašanjem bivšeg supruga u rijalitiju "Farma". Otkako je na imanju u Lisoviću, voditelj Vlada Stanojević ne prestaje da priča o njoj i incidentu koji se dogodio u februaru, ali umesto da se pokaje, Vlada je krivi za sve.Za bivšeg supruga, Ana nema lepih reči.

- Njegov pokušaj da se opere od svega što mi je uradio je strašan. Sasvim sam sigurna da će ljudi koji prate taj rijaliti moći da vide koliko je dvoličan i beskrupulozan. Ja ne bih pridavala na značaju njegovim pričama i ogovaranjima, jer to što on radi je u rangu prave tračare i besposličarke. Teško da će se on iz rijalitija ikad vratiti u jedan ozbiljan TV program - rekla je fitnes instruktorka i prvakinja za Blic.Da podsetimo, Vlada je Anu brutalno pretukao u februaru ove godine.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (4)add comment

Cacacasaid@ said:

...
Mogao bi i ti PRC!!!
05. 09. 2015

... said:

...
Isla u Las Vegas na takmicenje u amatersku kategoriju.Takvo takmicenje ima u Rakovici.
03. 09. 2015

... said:

...
Ana Marija nije svetska prvakinja,laze.
03. 09. 2015

Cacaca said:

...
Ovaj treba u zatvor i TACKA !!!
03. 09. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop