Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
utorak, 09 septembar 2008 16:45

 

 Alka Vuica, Ivana Kindl i Masimo Savić sa suprugom, posetili suprugu u ćerku preminulog Dina Dvornika.

Alka Vujica

Prijatelji Dina Dvornika su se okupili u stanu Dvornikovih u Zagrebu, da bi se prisetili svih zanimljivih trenutaka koje im je pokojnik priredio tokom svog krajnje zanimljivog života.


-Ovo nije bilo tužno prisećanje, izjavila je Ivana Kindl, svi smo se smejali, dok smo prepričavali razne Dinove nemirluke.

 

- Najviše nam je bilo smešno dok smo pričali kako je Dino držao zaključanu Josipu Lisac u studiju i nije joj dao da izađe sve dok ne bi bio potpuno zadovoljan njenim pevanjem.

 

Inače supruga Danijela je potvrdila da želi veselu sahranu, pa je zatražila od svi poštovalaca Dvornikovog lika i dela da dođu "nakinđureni" i veseli,  kao da dolaze na koncert, a ne na neki tužan događaj.

 


Ivana Kindl je najavila da će prilikom komemoracije, otpevati pesmu "Ljubav se zove imenom tvojim" u krematorijumu zagrebačkog groblja "Mirogoj".


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

misa said:

...
Obican, ide ti medalja za najvecu budalu
20. 09. 2008

Običan said:

Sasvim
Ma j**o vas Dvornik toliko uspješnih i velikih ljudi od Triglava do Đevđelije koji su mnogo napravili uopšte a za nih niko nezna i niko ih ne pominje takmičara u raznim oblastima. Sportskih pilota, ronilaca, speleologa, sigurno nije poznato da iz Hrvatske Bosne Srbije Crne Gore ... ima višesrtrukih svjetskih prvaka radio amaterskih šampiona .
Isti pomenuti prvo mjesto u svijetu mogu uzeti kad požele sa neuporedivo skromnijom tehnikom i protiv svih uloženih para daleko moćnijih zaljubljenika ovog sporta iz cijelog svijeta.
SRAMOTA FUJ
13. 09. 2008

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop