Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
utorak, 31 januar 2012 14:31

Nakon što je isprozivala Željka Joksimovića, Aleksandra Radović izjavila da je njena izjava zloupotrebljena!

 

 

 

 

 

Pop pevačica u usponu Aleksandra Radović pre nekoliko dana je isprozivala svog poznatijeg kolegu Željka Joksimovića, što je izazvalo dosta reakcija! Ona se tada smejala na vest da će Lane da prestavlja Srbiju na "Evroviziji" i poručila mu da bi i kao penzioner trebalo da učestvuje na ovoj manifestaciji!

- Ja mislim da kada bude bila Evrovizija za penzionere, da treba da ide isto Željko. To će nekada napraviti. Ma, neka (Željko) shvati kako hoće, kao da je bitno - izjavila je Aleksandra pre svega nekoliko dana. Sada je, međutim, promenila ploču:

 

 


- Žao mi je što su i ovoga puta neki ljudi zloupotrebili moje reči i stvari izvukli iz konteksta. Ne želim da se pravdam, jer iza svega što sam rekla, stojim. No, kako se u izmontiranom i skraćenom snimku intervjua ne emituje sve što sam rekla tom prilikom i na tu temu, samo ovde i samo vama puštam kompletan odgovor na postavljeno pitanje, u originalnom, dužem intervjuu datom za ATV u Banja Luci, 23. decembra 2011. godine. Verujem da ćete uočiti razliku – poručila je Aleksandra.

 

 

 

 


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (6)add comment

delije užičani said:

...
aleksandra baš si ispala ljakse i to na kvadrat!!!!!
05. 02. 2012

... said:

...
DZORDZINO,DA,JAKO BI POGRESILA,JER JE JOKSIMOVIC DALEKO USPESNIJI OD NJE. MNOGI MUSKARCI NJEGA NE VOLE,PRIMETILA SAM. DA LI JE ZAVIST U PITANJU ILI NESTO DRUGO NE ZNAM. NE BRANIM GA,CISTO REALNO GOVORIM I TVRDIM DA JE KVALITETAN PEVAC SA SJAJNOM KARIJEROM. TO SU CINJENICE,MA KAKAV ON KAO OSOBA BIO
31. 01. 2012

LADY D said:

...
ŠUBARO I.Zj****a SI SE SA BIVŠIM JOVANININIM J.BAČEM OPELJEŠILA GA I KAD SI DOBILA PEDALU,JER BATICA NEĆE DA SE ŽENI SA TOBOM I DA PRIZNA DETE,POPIZDELA SI ŠTO JE ŽELJKO SA JOVANOM SREĆAN,A TI PEDALIRANA.PROFUKNJAČO,SPONZORUŠO.
31. 01. 2012

dzordz-i-no said:

...
VID KENJATORKE IZUZICA ....A STA FALI SAPUNJARO I DA JE REKLA,STO POGRESILA BI NESTO...
31. 01. 2012

LADY GAGA said:

...
ALEKSANDRA,

PO LICU TI SE VIDI DA SI DIPLOMIRANA KOBILA.
ZATO, IDI ZOBAJ ZOB ІLI PASI WYTRU, A MOŽDA BI MOGLA DA NAĐEŠ NOVOG, JOŠ MATORIJEG, SPONZORA, BILO BI TI LAKŠE U DUŠI……
…..UGLAVNOM, IDI, PA GA PUŠI…….
31. 01. 2012

m.i m. said:

...
...bez veze curu zajebavaju,neka si rekla i ja bi da sam kompetentna da komentarisem pevace kao sto si ti..
31. 01. 2012

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop