sreda, 09 avgust 2017 07:39

alt

ZAKAZALI SVADBU! Evo ko je pozvan, a ko NIJE!Aleksandra Subotić i David Dragojević venčaće se tačno u ponoć 31. decembra 2017. i u novu godinu će ući kao bračni par, piše Kurir.

- Aleksandra i David su se na odmoru dogovorili o venčanju. David je izrazio želju da se venčaju u njegovom rodnom Veterniku, a Aleksandra je pristala. Odabrali su Davidov omiljeni restoran i već su kontaktirali s vlasnikom, a o detaljima će se uskoro dogovoriti. Ovaj period posle izlaska iz vile "Parova" im je učvrstio vezu i dokazao da funkcionišu kao porodica! Naravno, u planu je i zajedničko dete, ali o tom - potom. Iako David malu Magdalenu, koju je Aleksandra dobila u vanbračnoj vezi sa osuđenikom Aleksandrom Čubarkapom, voli i brine o njoj, on hoće i svoje dete - kaže "Kurirov" izvor.

Prema njihovim informacijama, Aleksandra i David će pozvati njegovog brata Dejana Dragojevića na venčanje, ali njegova devojka Dalila Mujić neće biti na spisku zvanica.

- Normalno je da Dejan bude tu kad mu se brat bude ženio, ali pobednici "Parova" je zabranjeno. Aleksandra je čak i htela da je pozove da ne bi njen dever bio u neprijatnoj situaciji, ali David je izričito rekao da njoj nije mesto tu. E sad, da li će Dejan doći bez nje, tek ćemo videti - kaže izvor.
Izvor: Kurir.rs/Srbija Danas.com


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop