četvrtak, 05 april 2018 07:05

alt

Otvoreno o tome šta ga je nateralo da se školujeAdil Maksutović za Telegraf.rs priča kako je došlo do toga da završi dva fakulteta i master prava, kao i da privede kraju svoj naučni rad koji će predstaviti na Ohridu.

Adil Maksutović završio je dva fakulteta, što je već poznato, a u današnje vreme po tome se i te kako izdvaja od većine ljudi svih profesija.

Adil je prvo upisao ETF, ali odustao je od elektro-tehnike. Završio je Kriminalističko-policijsku akademiju, a potom i Pravni fakultet, onda i master prava. Trenutno radi na naučnom radu, na Ohridu uskoro ima seminar i prezentaciju tog svog projekta.

- Ako je ceo moj život je za primer, a zaista je tako... Nemam nijedan prekršaj saobraćajni, a kamoli neki krivični. Prosto, toliko sam radio na sebi... Ja nisam zaslužio to što se meni se desilo, ali opet kažem - što te ne slomi, ojača te. Idemo dalje - kaže Adil za Telegraf, a više pogledajte u snimku.


Izvor: Telegraf.rs


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop