sreda, 18 novembar 2015 15:05

Folk pevač napisao otvoreno pismo u kojem je izneo svoje stavove o svetskoj politiciAca Lukas je u otvorenom pismu napisao šta misli o političkoj situaciji u svetu. Folk pevač se obrušio na svetske lidere koje je optužio da su indirektno odgovorni za nedavne terorističke napade u Parizu. Lukasovo pismo objavljujemo u integralnoj verziji:


- Porodicama i najbližim rođacima najdublje saučešće zbog strašnog gubitka njihovih najmilijih u groznom i bezumnom zločinu u Parizu! Vladi Francuske, predsedniku, bivšoj vladi Francuske, a najviše bivšim predsednicima Francuske, NATO PAKTU i većini političara zapada najdublje je**m mater bolesnu za sve patnje koje su naneli poslednjih decenija nedužnim ljudima u Bosni, Srbiji, Hrvatskoj, Iraku, Libiji, Siriji, FRANCUSKOJ, ENGLESKOJ, ŠPANIJI (i da ne nabrajam više, ima ih mnogo), i za sve su oni krivi! Kada bilo gde na planeti običan narod bude počeo da shvata da ovaj svet vode MONSTRUMI I BOLESNICI kojima Hitler nije ni do kolena, i da su oni krivi za sva ova sr*nja koja nas svaki dan pogađaju, možda i zavlada nekakav mir i blagostanje. Dotle će ovi DEGENERICI svoje bolesne planove ostvarivati baš i upravo preko tog nedužnog i žestoko indoktriniranog naroda, ma gde god se na planeti nalazio! JOŠ JEDNOM NAJDUBLJE SAUČEŠĆE PORODICAMA NEDUŽNIH ŽRTAVA U PARIZU, ALI I NAJDUBLJE SAUČEŠĆE PORODICAMA NEVINO NASTRADLIH U SIRIJI! I NAJDUBLJE SAUČEŠĆE PORODICAMA OBORENOG RUSKOG AVIONA! Ovako bih mogao, na žalost, do sutra! Nema vrednijih i manje vrednih nedužnih žrtava, gde god bile! - napisao je Lukas.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

e krem si said:

...
bravo ti ga bate.svaka ti je na mestu
18. 11. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop