nedelja, 05 avgust 2018 06:44

alt


Ulovljena riba se nakon merenja vraća u Dunav„Zemunska bućka 2018." je takmičarska manifestacija lova soma na bućku koju organizuje nevladina organizacija Evropski centar "Dunav" u saradnji sa Gradskom opštinom Zemun.

Ova manifestacija, koja se održava po šesti put sa sobom nosi značajnu ekološku poruku i predstavlja javni apel za zaštitu i očuvanje ribljeg fonda i rečnog ekosistema uopšte, a sva ulovljena riba se nakon merenja u živom stanju vraća u Dunav.

Datum održavanja „Zemunska bućke 2018.“ je nedelja, 05.08.2018. godine. Lokacija je Zemunski kej, splav-marina „Nautički klub Zemun“, u blizini Stare kapetanije. Na sam dan takmičenja, takmičari će izaći na vodu u 06.00 časova i vratiti se na polazno mesto u 12.00 časova, gde će se odmah meriti ulov i voditi adekvatna statistika od strane organizatora. U 13.00 časova uslediće proglašenje pobednika, dodela nagrada i svečani ručak.Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop