Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
ponedeljak, 10 avgust 2009 19:54

Poznati glumac neće za sada biti deportovan u Srbiju, javljaju podgorički mediji.

 

 

 

 

 

Proslavljeni srpsko-crnogorski glumac Žarko Laušević neće do daljnjeg biti deportovan u Srbiju, javljaju podgorički mediji. Sud u Njujorku ponovo je odložio odluku o proterivanju Lauševića iz Sjedinjenih Američkih Država jer nema urednu boravišnu dozvolu, a novo ročište zakazano je za 14. septembar. Tada će biti poznata sudbina slavnog glumca.

 

 


Ročište je odloženo na zahtev Lauševićeve odbrane koja želi da izdejstvuje da glumac ipak bude upisan u knjigu državljana SAD, što nije nemoguće ako se zna da je njegova supruga Anita američka državljanka. Ukoliko ga za to odbiju, Žarko može da zatraži azil, jer je već odležao kaznu zatvora za dvostruko ubistvo i ranjavanje. Laušević je 31. jula 1993. godine u kafiću "Epl" u Podgorici, iz svog pištolja "CZ-99", ubio Dragora Pejovića i Radovana Vučinića, a teško ranio Andriju Kažića.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

zana said:

...
nedaj se care sretno.daj boze da dobijes papire i onda zaboravi j**enu srbiju
11. 08. 2009

VICTOR said:

...
drzi se care
10. 08. 2009

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop