utorak, 07 jul 2009 12:24
Poznati kantautor uzeo nagrade čak u tri kategorije za pesmu "Hej ti". Ponovo skandal na festivalu.
 
 
 
Zvezde protekle večeri festivala zabavne muzike "Sunčane Skale" u Herceg Novom je bio Vlado Georgijev, koji je odneo "Prinčeve" nagrade za pesmu "Hej Ti" u kategorijama za najbolji singl, hit i video spot. Emina Jahović i Saša Kovačević su dobili nagradu za najbolji duet za pesmu "Još ti se nadam".
 
 
 
"Prinčevu nagradu" u kategoriji "Najbolji koncept" je odneo crnogorski pevač Sergej Ćetković, koji je izjavio da mu je to najomiljenija nagrada do sada.  Severina Vučković je dobila nagradu u dve kateorije i to za najbolji album godine "Zdravo Marijo" i za najbolju pesmu "Tridesete".
 
 
 
Željko Samardžić je nagrađen za najbolju mušku, a Jelena Tomašević za najbolju žensku interpretaciju. Grupa Godine je "Beauty Queens", a za najbolji aranžman je dobila Aleksandra Radović za pesmu "Bivši dragi", za najbolji festivalski nastup nagradu je dobila grupa "Kaliopi".
 
 
Manji incident se dogodio se sa crnogorskim bendom "Perper" koji j trebao da primi nagradu, međutim, zbog zdrastvenih problema jednog od članova benda nisu mogli da učestvuju uživo, tako da su organizatori rešili da nagrada ide u ruke Emine Jahović.

Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

VICTOR said:

...
vlado je car,obozavam ga i zelim mu puno uspeha u daljem radu i u zivotu
07. 07. 2009

sss said:

hej ti
pa najbolji si bwe
07. 07. 2009

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop