Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
nedelja, 28 septembar 2008 14:57

Gitarista grupe "Bajaga i Instruktori" Ljubiša Buba Opačić preminuo je noćas u Mariboru, gde je sa bendom bio na turneji.
 
 
 
Muzičar Ljubiša Buba Opačić preminio je noćas u Sloveniji, u toku turneje sa svojim bendom "Bajaga i Instruktori". Ljubiša je sinoć održao svoj poslednji koncert u Mariboru a preminuo je u snu u svojoj hotelskoj sobi.
 
 
Momčilo Bajagić Bajaga izrazio je žaljenje zbog smrti svog prijatelje i kolege:

- Šokirani smo i još ne možemo da shvatimo šta nam se desilo. Bio je sjajan muzičar i čovek, pola sveta smo proputovali zajedno. Osam godina je svirao u bendu. Užasno će nam nedostajati - rekao je Bajaga.
 
 
Datum i mesto sahrane biće naknadno objavljeni.
Ljubiša Opačić rođen je 3. januara 1968. godine u Vranju. Muzikom se bavio od najranije mladosti kao gitarista, kompozitor i producent.
 
 
U Beogradu je posedovao muzički studio kroz koji su prošli brojni beogradski, srpski i svetski muzičari. Grupi "Bajaga i Instruktori" pridružio se 2001. godine. Sa bendom je snimio studijske albume "Zmaj od noćaja" (2001) i "Šou počinje u ponoć" (2006).


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

luna74 said:

Buba Opacic
Strasno!Iskreno saucesce porodici i bendu.Bubice,andjele,pocivaj u miru!
29. 11. 2008

mia said:

...
UMRO?! OD ČEGA???!!!
30. 09. 2008

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop