četvrtak, 30 oktobar 2008 01:08
Policija u Istočnoj Slavoniji i u centru Zagreba uhapsila osobe osumnjičene za ubistvo Ive Pukanića.
 
Robert Matanić (30), njegov brat Luka (23) i Amir Mafalani uhapšeni su danas u akciji hrvatske policije. Braća Matanić su uhapšena dok su pokušavala sa još jednim državljaninom Srbije da pobegnu u Srbiju, a Amir Mafalani je uhapšen u centru zagreba. Uhapšena je i devojka Roberta Matanića u Novom Zagrebu.

Kako saznajemo policija je pratila trag mopeda, jer je već prvog dana istrage došla do broja šasije, a kao poslednji kupac se vodio Robert Matanić. Braća Matanić su poznata i srpskoj policiji, ali i bugarskoj, jer su se bavili trgovinom oružjem i narkoticima po celom području Balkana. U Srbiji su najpoznatiji po incidentu kada su se zabarikadirali u jednom hotelu i tražili da budu izručeni Hrvatskoj.

Ova ekipa je u bliskoj vezi sa Sretenom Jocićem, poznatijim kao Joca Amsterdam, navodi se da su izvršili više ubistava u Bugarskoj po njegovom nalogu. Joca je već pominjan u slučaju ubistva Ivane Hodak. Inače, protiv Jocića se u Beogradu vodi postipak za naručivanje ubistava.

Pre ovih hapšenja policija je objavila video snimak sigurnosnih kamera, koje su snimile ubicu kako ulazi u dvorište "Nacionala" čijeg je suvlasnika Ivu Pukanića posle i ubio.
 

Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop