petak, 27 jul 2018 14:06

alt

Ove godine rekordan broj orkestaraOve godine 58. Dragačevski sabor trubača u Guči, biće organizovan od 9. do 12. avgusta. Obeležiće ga trubačka muzika i sadržaji koji će ovu manifestaciju vratiti izvornim korenima. Pored legendarnih trubača, Dejana Petrovića, Bobana Markovića, Ekrema Mamutovića i Saše Krstića, zvezda Sabora biće i Zdravko Čolić čiji je nastup planiran u nedelju 12. avgusta.

Na glavnoj bini program će trajati tri dana. U petak, 10.avgusta, planirani su koncerti nosilaca najviše titule ove manifestacije - "Šampion Guče", Ekrema Mamutović i Saše Krstić, koncert Dejana Petrovića i Big Band, kao i tradicionalni ponoćni koncert finalista ovogodišnjeg Sabora.

Finalno takmičenje najbolje plasiranih orkestara iz predtakmičarskih centara biće održano u subotu 11. avgusta sa početkom u 20 sati, a isto veče i koncert ambasadora Sabora i počasnog građanina Guče Bobana Markovića, majstora trube iz Vladičinog Hana.

- Takmičenje majstora trube za ovogodišnju titulu "Šampion Guče" biće održano poslednjeg dana, u nedelju 12.avgusta.Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

... said:

...
Idemooooooo, svi u Guču!
28. 07. 2018

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop