petak, 06 maj 2011 16:48

Prijavi se na konkurs "Pogled otpozadi" koji organizuje kompanija "Reebok".

 

 

 

 

 

Sportski brend "Reebok", po prvi put na našim prostorima, organizuje veliki konkurs “Pogled otpozadi” u okviru kojeg će izabrati srpsku "Easy Tone" ambasadorku. Sve pripadnice lepšeg pola koje žele da stanu rame uz rame sa svetskim zvezdama i globalnim Reebok ambasadorkama, Evom Mendez i Helenom Kristensen, od danas mogu da se prijave za učešće u ovom atraktivnom i nesvakidašnjem takmičenju.

 

 

 

Pripadnice ženskog pola koje uživaju u sportskim aktivnostima, vole fitnes i čije je glavni adut zategnuta i lepo oblikovana zadnjica sada imaju mogućnost da zahvaljujući svom fit i negovanom izgledu osvoje vredne "Reebok" nagrade. Na konkurs mogu da se prijave devojke starosti od 18 ili više godina, tako što će popuniti prijavu sa podacima i postaviti svoje fotografije na sajtu www.reevent.rs. Devojka kojoj specijalni žiri tada dodeli najviše glasova poneće titulu Reebok Easy Tone ambasadorke i osvojiti vredne Easy Tone nagrade.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

Zlaja said:

...
Bolje da biraju neku sa mozgom...
09. 05. 2011

lalala said:

...
kako je lepa eva
07. 05. 2011

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop