Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
petak, 27 februar 2015 22:31

alt

Momir čuvao mesto."Dobro je ako je prazno"Rada Manojlović sinoć se pojavila na premijeri filma "Bićemo prvaci sveta" i pored velikog broja glumaca i drugih poznatih zvezda iz sveta šou biznisa, ona je privukla veliku pažnju medija.Na premijeru došla je da podrži svog dečka Momira Gajića koji u ovom filmu ima manju ulogu, što je ujedno i njihovo prvo zajedničko pojavljivanje nakon skoro dve godine veze."Pokušala sam da pobegnem od novinara i izjava. Zato sam namerno malo kasnila", rekla je pevačica kroz smeh.Očigledno da joj taktika nije uspela, te je na novinarsku konstataciju da joj Momir čuva mesto pored njega odgovorila:"Jel prazno? Dobro je ako je prazno", rekla je Rada i dodala da je to prvi put da su svesno došli zajedno.

Nakon kratkih odgovora pevačica se osvrnula na obećanje koje je nedavno dala, a to je da više neće pričati u javnosti o Momiru."Smeta mi što ljudi misle da ja želim sve to, ali stvarno ne želim. Evo i pred kamerama kažem jer je živa reč ipak drugačija. Ne znam kako da prekinem razne natpise osim da prestanem da pričam o njemu. Do sada su me navukli milion puta pa onda izađe naslov, Momiru smeta ovo, Momiru smeta ono, Rada pržila jaja, Rada prosula jogurt",objasnila je Manojlovićeva u emisiji "Ekskluziv".Pogledajte video:

Get Adobe Flash player


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

qrajber said:

...
to je tako kqada se seljancura iz opanaka preseli u veliki grad i obuce cipele.strasno.
03. 03. 2015

qrajber said:

...
seljancura iz cetereza umuslila da je neka likusa,a ona je qrac na probusenom biciklu.is kokosko
28. 02. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop