Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
četvrtak, 30 oktobar 2008 15:48
Ivo Pukanić bio ključni svedok u istrazi o švercu cigareta na Balkanu u kojoj je bio osumnjičen crnogorski premijer Milo Đukanović!
 
 
Italijanski državni tužilac za područje Barija Đuzepe Skelsi izjavio je za tršćanski list "Il Pikolo" da je Ivo Pukanić bio njihov ključni svedok u istrazi o švercu cigareta na Balkanu koju je sprovodilo tužilaštvo u Bariju, a u kojoj je bio osumnjičen crnogorski premijer Milo Đukanović! Skelsi je dodao da su vrlo uznemireni Pukanićevim ubistvom upravo zbog toga što je bio jedan od njihovih najvažnijih svedoka.
 
 
Italijanski tužilac je potvrdio da je među svedocima bio i glavni urednik crnogorskog lista "Dan" Duško Jovanović, koji je ubijen u Podgorici u maju 2004. godine, i da je Jovanović pre više godina objavio napise koje je štampao Pukanićev "Nacional".

Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

KATI said:

21. 07. 2009

milo said:

eto izvuce se
eto izvuce se milo :)
30. 10. 2008

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop