ponedeljak, 20 oktobar 2008 13:26

Jutros održan pomen nastradalom makedonskom pevaču u jednoj zagrebačkoj crkvi.

 

U čast Tošeta Proeskog održana je zadužna služba u crkvi svetog Roka u Zagrebu. Nakon besede, svi su se još jednom zajedničkom molitvom prisetili Tošeta, čije je pesme i dalje ispunjavati srca obožavalaca, zbog kojih ga nikada neće zaboraviti.
Međutim, mediji su zamerili nekim njegovim bliskim prijateljima i muzičarima koji se na pomenu nisu ni pojavili.

 

- Nisam bila na službi, jer nisam ni znala za nju dok mi, evo, vi niste za nju rekli. Mislim da to medijski nije bilo dovoljno najavljivano. Verujem da je splet okolnosti to što se baš niko nije pojavio. Da se za to znalo, verujem da bih i ja i neke moje kolege bili tamo. Setila sam se njegove smrti i obeležila sam je u svom srcu, kao što mislim da većina to radi - rekla je pevačica Ivana Banfić, a slično razmišlja i Toni Cetinski:

 

 

 

- Na svakoj službi Toše je u mojim mislima, dođe mi i u san! Ne bih hteo nikoga da prozivam zbog nedolaska na pomen, to je čak i neumesno, svako ima svoje razloge. Toše je svake nedelje u crkvi u mojoj molitvi i u mojim mislima. Bio sam i u Skoplju i Kruševu, a i volim da negujem uspomenu na njega bez prisustva medija - zaključio je Cetinski.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop