ponedeljak, 18 jun 2018 08:21

alt

Poklon za publiku iz cele zemlje i regionaBeogradska filharmonija će 24. juna održati drugi veliki "piknik pod zvezdama", u novobeogradskom bloku 13, najavio je za RTS direktor filharmonije Ivan Tasovac.

Ivan Tasovac je gostujući u Jutarnjem dnevniku RTS-a naveo da će na drugom koncertu na otvorenom, publici iz cele zemlje i regiona Beogradska filharmonija pokloniti audio-vizuelni spektakl pod nazivom "HD Odiseja".Orkestar će svirati remek dela klasične muzike uz spektakularne snimke Zemlje i kosmosa američke svemirske agencije NASA.

"Atmosfera u Beogradskoj filharmoniji je poslednjih dana bukvalno kao u NASI", navodi Tasovac.

Dodaje da će u narednih nedelju dana do koncerta raditi projekat "Dirigentski forum", gde će najtalentovaniji dirigenti iz Nemačke i Srbije raditi sa orkestrom i dirigentom.

"I sve je to zapravo priprema da bi 24. juna održali naš drugi drugi veliki "piknik" pod zvezdama i omogućili desetinama hiljada ljudi iz cele Srbije da čuju svoju Filharmoniju", navodi Tasovac.
Izvor: RTS.rs


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop