Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
nedelja, 07 decembar 2008 14:56
Balkanski pevači nastupili na memorijalnom koncertu u čast preminulog kralja romske muzike!
 
 
Veliki koncert pod nazivom "Prijatelji Šabanu" održan je sinoć u dvorani centra "Sava" pred nekoliko hiljada ljudi. Nastupili su čuvena bugarsko-turska pevačica Jildiz Ibrahimova, hor "Misteriozni glasovi Bugarske", Dado Topić, orkestar romske muzike "Crne mambe" i drugi umetnici iz regiona. 
 
 
Inače, događaj je otvorio ministar kulture Srbije Nebojša Bradić, a potom su emitovani inserti iz filmova u kojima je korišćena Šabanova muzika, kao i filmski zapisi njegovih nastupa na festivalu "Nišvil". Makedonska diva romske muzike Esma Redžepova nastupila je u pratnji orkestra "Teodosijevski" a ceo događaj protekao je u znaku evociranja uspomena na pokojnog Bajramovića.

Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

Mirka said:

...
Kako se nisu setili da mu održe koncert dok je bio živ, da mu pomognu... Poznato je u kakvim je uslovima živeo zadnjih godina... Sramota.
07. 12. 2008

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop