ponedeljak, 12 april 2010 11:01

Umesto 15. aprila, evrovizijska pobedica nastupiće u "Areni" 11. maja!

 

 

 

 

Solistički koncert Marije Šerifović u Beogradskoj areni, zakazan za četvrtak 15. april, zbog tehnickih problema se pomera za 11. maj 2010.godine. Naime, u toku rijaliti šou-a “Farma” Marija je saznala da neke stvari koje je ona zamislila da se dese na koncertu nisu urađene. U nadi da ce uspeti da dovede sve do savršenstva do 15-og aprila, Marija je napustila “Farmu” pre vremena (jednodnevni izlazak je bio planiran na dan koncerta).

 

 

 

Nakon resavanja veceg broja problema, krajem nedelje je stigla i vest koja je presudila za pomeranje koncerta. Narucena scenografija iz Norveske, po kojoj je baizrana cela koncepcija koncerta, ne može da stigne u dogovoreno vreme. Kako je ceo koncert pravljen prema scenografiji čije su dimenzija 50 metara širine i oko 15 metara visine i u nemogućnosti korišćenja iste, niti pronalaženja adekvatne zamene, Marija je odlučila da zakazan koncert pomeri.

 

 

- Ovom prilikom bi prvo htela da se zbog pomeranja koncerta, izvinim svim svojim fanovima i svima ljudima koji su kupili kartu za isti (do prošle nedelje njih 5600)  ili su to planirali  da urade do koncerta. Možda sam ja kriva, jer sam ušla na “Farmu” i što sam mislila da će i bez mog prisustva sve ići po dogovoru, ali nažalost nije tako bilo. Zbog toga izvinite jos jednom - izjavila je Marija.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (22)add comment
 1 2 3

mina said:

...
kristina saberi se :D
12. 04. 2010

kristina r said:

...
sram te bilo marija tako da nas ispalis ja sam zbog tebe pomerila mnogo drugih obaveza da bih dosla na koncrt a tebi zinulo dupe za pare pa otisla na farmu sad mi treba da budemo zrtveni jarci.kartu koju sam kupila poklonicu nekom ko bude trazio odavde jer nemam nameru da skacem kako neko kaze.
12. 04. 2010
 1 2 3

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop